Két balesetnél helyszíneltek és két ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Fotó: Police.hu

Nagyszénáson és Eleken balesetnél helyszíneltek, Mezőkovácsházán és Dévaványán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. augusztus 13-án két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Nagyszénáson, a Petőfi Sándor utca és az Árpád utca kereszteződésében, 17 óra 30 perc körül két személygépkocsi ütközött össze, az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Eleken, a Pöltenberg utcában, 18 óra 45 perc körül két kerékpárral közlekedő gyermek hajtott egymásnak. A mentők az egyik gyermeket súlyos sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 13-án. Először 8 óra 45 perc körül, Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 16 óra 45 perc körül, Dévaványán, a Szeghalmi utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük – írja a Police.hu.