Ittas vezetés és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán és Orosházán, lopás miatt történt rendőri intézkedés Mezőberényben.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 29-én. Először 6 óra 30 perc körül, Békéscsabán, a Kőmíves Kelemen soron ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 20 óra 15 perc körül, Orosházán, a Kossuth téren állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 29-én előállítottak egy mezőberényi férfit. A gyanú szerint az 52 éves férfi 2020. augusztus 28-áról 29-ére virradóan, Mezőberényben bement egy ház udvarába és átkutatott egy nyitott garázst. Többek között egy kerékpárt, szerszámokat és egy akkumulátoros-csavarbehajtót vitt el az épületből. A rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A nyomozók az ellopott dolgokat lefoglalták, és visszaadják a tulajdonosnak – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!