Ittasan vezetett Tótkomlóson, négy gyermeke is vele utazott

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Tótkomlóson egy autóssal. A férfi úgy közlekedett, hogy soha nem volt jogosítványa, az ötszemélyes járműben pedig hatan ültek. Négy gyermek közül csak egynek volt gyermekülése.

hirdetés

Tótkomlóson, a Kossuth utcában, 2020. szeptember 8-án 20 óra körül megállítottak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 30 éves békéssámsoni férfi úgy vezetett, hogy soha nem volt jogosítványa. Az ellenőrzéskor az ötszemélyes autóban hatan ültek, a felesége és négy gyermeke utazott a férfival. A gyermekek közül csak egy kétéves kislánynak volt gyermekülése, hat, négy és három éves testvérei az autó ülésén ültek. Az apa ellen az Orosházi Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, a többi szabálytalanság miatt pedig szabálysértési eljárást indított.

hirdetés

A Békés megyei rendőrség ismételten kéri a járművezetőket, hogy vigyázzanak a gyermekekre, tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Rövid útra is ültessék őket a magasságuknak megfelelő, az autóba gondosan rögzített biztonsági ülésbe vagy magasítóra, és kapcsolják be a gyermeket védő övet! Mutassanak példát, minden esetben használják a saját biztonsági öveiket is! A gyermekbiztonsági rendszer, a biztonsági öv baleset esetén csökkentheti a sérülés súlyosságát, akár életet is menthet. Az ittas járművezetés pedig nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ezért a rendőrség mindenkit arra kér, hogy ha alkoholt fogyasztott, ne vezessen! (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés