Koronavírusos egy Orosházán tanuló diáklány

kompetenciamérés, Szlovákiában, digitális, tankönyv, tanterem, könyv, iskola Fotó: Pixabay

A Járási Kormányhivataltól kapott tájékoztatás szerint a Székács Evangélikus Iskola egyik 10/4 osztályos gimnáziumi diákjáról bebizonyosodott, hogy koronavírus-fertőzött – írják az intézménny honlapján.

„Az érintett osztályközösségnek és a diákot tanító tanároknak házi karanténba kell kerülniük, emiatt haladéktalanul hazamentek az iskolából. A fenntartót és a minisztériumot értesítettük a helyzetről, a továbbiakban a minisztérium, az Operatív Törzs és a kormányhivatal utasításait kell követnünk.

hirdetés

A gimnáziumi osztályokat a mai napon oktatásszervezési okokból szintén hazaküldtük, az így elmaradt óráikat a későbbiekben pótolni fogjuk.

A helyzetet higgadtan, felelősségteljesen kezeljük, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oktató-nevelő munka hatékonyan folytatódhasson. Minden érintettet kérünk, hogy tartsák be a kormányhivatal és az iskola kéréseit, az aktuális digitális protokoll megtalálható honlapunkon. A további intézkedésekről haladéktalanul tájékoztatni fogjuk önöket, kérjük türelmüket és megértésüket” – olvasható a közleményben.

 

Ez is érdekelheti: