90 helyett 160 km/h-val száguldott Békéscsaba közelében

traffipax

Nyolc óra alatt harminchat gyorshajtóról készített felvételt a rendőrség mérőműszere Békéscsaba közelében. A megengedett 90 helyett volt, aki 160 km/óra sebességgel közlekedett, ráadásul nem is először hajtott gyorsan.

A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a mások biztonságát is veszélyeztető szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság sebességmérője a megyeszékhely közelében 2020. szeptember 21-én nyolc óra alatt harminchat gyorshajtóról készített felvételt. A megengedett 90 helyett volt, aki 160 km/óra sebességgel közlekedett, ráadásul nem is először ment gyorsan. Idén májusban a 47-es számú főúton 129, majd Békéscsabán, a Szarvasi úton 74 km/órával hajtott el a traffipax előtt.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat, és ne hajtsanak gyorsabban a megengedettnél, mert a szabálytalanság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

 

Ez is érdekelheti: