Ittasan szenvedett balesetet egy nő Szaghalmon

baleset Szeghalmon Fotó: Police.hu

Álló autónak ütközött egy személygépkocsi Szeghalmon. Az autót vezető nő, akiről kiderült, hogy ittas, a baleset után kiszállt az autóból és elgyalogolt a helyszínről. A rendőrök rövid idő alatt megtalálták.

Ittasan vezetett egy nő 2020. július 28-án 22 óra 30 perc körül Szeghalmon. Személygépkocsival a Kinizsi utcában nekiütközött egy kapubejáróban álló autónak, majd lement az útról és árokba csúszott. A baleset után a nő kiszállt az autóból és elgyalogolt a helyszínről, de a rendőrök rövid idő alatt megtalálták. A balesetben nem sérült meg, az alkoholszonda azonban ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a 63 éves szeghalmi nő úgy vezetett, hogy a szervezetében alkohol volt.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. szeptember 23-án továbbította az ügyészségre.

Police.hu