Ittas járművezetés és lopások miatt történt rendőri intézkedés

határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Ittas járművezetés miatt Kondoros külterületén és lopás miatt Orosházán és Kevermesen történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 3-án 0 óra 30 perc körül a 44-es számú főúton, Kondoros külterületén. Egy személygépkocsi-vezetőnél lett pozitív az igazoltatásakor végzett légalkoholmérés eredménye. A kardosi férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol további két mérés erősítette meg az ittasság gyanúját. A férfi nem először vezetett úgy, hogy előtte alkoholt ivott, három hónappal ezelőtt emiatt már elvették a jogosítványát. Most újra büntetőeljárás és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult ellene.

Szeszes italt lopott egy férfi 2020. október 3-án délelőtt Orosházán, egy üzletből. A bolt dolgozói tetten érték és értesítették a rendőrséget. A 63 éves orosházi férfi korábban kétszer is lopott ugyanonnan, mindkét alkalommal egy-egy üveg pálinkát vitt el anélkül, hogy kifizette volna. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 3-án este előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint tisztítószereket és szerszámokat lopott egy kevermesi házból. A rendőrkapitányság az 51 éves kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott dolgok egy részét a rendőrök megtalálták nála, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!