Két baleset, ittas vezetés és kábítószer birtoklás miatt intézkedtek a megye rendőrei

baleset Fotó: Police.hu

Kondoroson és Békéscsabán baleset, Muronyban ittas járművezetés, Szeghalmon pedig kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. október 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. Kondoroson, a Szénási úton 15 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek. Két órával később Békéscsaba külterületén egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi nekihajtott a szalagkorlátnak és elesett. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2020. október 10-én, 14 óra 45 perc körül Muronyban, a Juhász utcában. Egy békési autósnál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök büntetőfeljelentést tettek az 54 éves férfi ellen.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói egy 24 éves férfi ellen indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt 2020. október 10-én. A szeghalmi férfit 22 óra 15 perckor Szeghalmon, a Hunyadi utcában ellenőrizték a rendőrök, amikor ruhájában kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és az őrléséhez szükséges eszközt találtak. A gyorsteszt pedig kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség a lefoglalt növény kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: Police.hu