Lezárt ügy: Közlekedési vita fajult garázdaságig Békéscsabán

határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Egy forgalmi helyzet megítéléséből alakult ki vita egy kamionos és egy autós között Békéscsabán. A kamion sofőrje sértegette és ököllel arcon ütötte a személygépkocsi-vezetőt. A rendőrség a garázdaság miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.

Két járművezető között alakult ki nézeteltérés 2020. július 23-án 9 óra körül Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy kamionos és egy autós másként ítélte meg ugyanazt a forgalmi helyzetet. Végül mindketten megálltak, majd a kamion sofőrje kiszállt a járműből, odament a személygépkocsi-vezetőhöz, akit sértegetni kezdett és a vita közben megütötte őt. Az idős férfi könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a kevermesi kamionost. Kihallgatásán a 48 éves férfi elmondta, hogy azért lett ideges, mert szerinte az autós balesetveszélyesen közlekedett. Szándékosan lassított, majd gyorsított előtte azért, hogy ő ne tudja megelőzni.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!