Négy balesetnél helyszíneltek a megye rendőrei

balesetnél Fotó: Police.hu
hirdetés

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőberényben, Nagyszénáson, Gyulán és Füzesgyarmaton. A balesetekben ketten súlyosan, ketten könnyebben megsérültek.

Futó Szöveg

Békés megyében 2020. október 27-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberény külterületén 5 óra körül egy személygépkocsit vezető férfi nekiütközött egy tolató teherautó pótkocsijának. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Nagyszénáson, a Kossuth utca és az Október 6. utca kereszteződésében 10 óra 15 perc körül egy személyautó összeütközött egy kerékpáros gyermekkel, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyulán, a Szentháromság utcában egy tehergépkocsival közlekedő férfi tolatás közben elütött egy kerékpárját toló nőt. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Füzesgyarmaton, a Baross utca és a József Attila utca kereszteződésében 16 óra 30 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi, aki elesett és könnyebben megsérült – számolt be a Police.hu.

 

hirdetés