Orosházán kerékpáros okozott balesetet, az autós pedig elhajtott

testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Nem adott elsőbbséget egy kerékpáros egy autósnak Orosházán. Összeütköztek, személyi sérülés nem történt, de a személygépkocsit vezető férfi a baleset után nem állt meg, elhajtott a helyszínről. A rendőrség a cserbenhagyás ügyében befejezte a vizsgálatot.

Kerékpáros okozott balesetet 2020. augusztus 15-én kora este Orosházán. A férfi úgy hajtott be a Szentesi úti körforgalomba, hogy nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek, és a kerékpáros, aki a későbbi vizsgálatok eredménye szerint ittas volt, nem sérült meg. Az autós a baleset után nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés, hanem elhajtott a helyszínről. Csak később, amikor már a rendőrök is intézkedtek, akkor ment vissza a körforgalomhoz.

A kerékpáros férfi ellen szabálysértési eljárás indult, a személygépkocsi vezetőjét pedig cserbenhagyás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a rendőrség. A nyomozás vizsgálati szakaszába az Orosházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. november 4-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

hirdetés

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!