Több esetben intézkedtek a megye rendőrei

Mezőberény Fotó: Police.hu

Mezőberény közelében, Dombiratoson, Gyulán és Gyomaendrődön történt rendőri intézkedések.

hirdetés

A 47-es szám főúton, Mezőberény közelében 2020. november 18-án, 22 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról, nekiütközött egy jelzőtáblának, majd árokba csúszott és felborult. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Lopás és egyedi azonosítójellel visszaélés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök 2020. november 18-án egy dombiratosi férfit. A 20 éves férfi a gyanú szerint 2020. november 16-án, Orosházán ellopott egy kisteherautót, amit a tulajdonosa járó motorral egy üzlet előtt hagyott. Dombiratosra ment vele, ahol leállította, leszedte róla mindkét rendszámot, majd hazament. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói a fiatal férfit lopás és egyedi jellel visszaélés elkövetésével gyanúsítják. A rendőrök az ellopott kisteherautót lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

Kerékpárt lopott a gyanú szerint egy férfi 2020. november 18-án, délután Gyulán. A rendőrjárőrök a 65 éves gyulai férfit a Henyei Miklós utcában igazoltatták. Egy női vázas kerékpár volt nála, amivel nem tudott elszámolni, nem tudta igazolni, hogy az övé. A férfit, aki ellen kerékpárlopás miatt már több eljárás van folyamatban, a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra.

Gyomaendrődön, 2020. november 18-án, 12 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy gyomaendrődi férfit, aki ellen személyi szabadság megsértése miatt a Szarvasi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

Forrás: Police.hu

hirdetés