Bódult és ittas vezetők ügyének vizsgálata fejeződött be

Ittasan, Szarvas, Békéscsaba, Mezőberényben, Füzesgyarmat, bántalmazott, mezőkovácsházi, lopott, Elek, rendszám, Gyomaendrőd, Közokirat, ütközött, Mezőhegyesen, távoltartó, kábítószert, mezőgyáni, interneten, jövedéki, fizetés, Mezőberényben, Építőanyagot, zebra, Csanádapácán, Körösladányban, német, Tehervonaton, Okányban, bántalmazott, sértett, Pusztaföldváron, Kaszaperen, kondoroson, kerékpárt, emberölés, határsértő, bűnbanda, vonaton, Nagybánhegyes, lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Egy bódult és két ittas járművezető volt azok között, akiket ellenőriztek a rendőrök Békéscsabán. A rendőrség mindegyik ügy vizsgálatát befejezte.

Az egyik büntetőeljárás egy gyulai férfi ellen indult. Őt 2020. június 13-án 21 óra 15 perc körül igazoltatták a rendőrök Békéscsabán, az Andrássy úton. Személygépkocsit vezetett és a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. Egy másik ügy gyanúsítottja egy békési férfi, aki 2020. október 10-én 17 óra 30 perc körül Békéscsaba közelében robbanómotoros kerékpárjával közlekedett, amikor letért az útról és nekiütközött a szalagkorlátnak. A balesetben a férfi, akinél alkoholfogyasztást mutatott a szonda, súlyosan megsérült. A harmadik férfi, aki segédmotoros kerékpárt vezetett 2020. november 14-én 16 óra 15 perc körül állították meg a rendőrjárőrök Békéscsabán, az Orosházi úton. A békéscsabai férfi esetében szintén pozitív eredménnyel végződött a helyszíni szondáztatás, majd a további két légalkoholmérés is megerősítette azt, hogy ittasan közlekedett.

A rendőrök a gyulai és a békési férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő az Andrássy úton megállított jármű vezetője esetében azt állapította meg, hogy a férfi bódult állapotban vezetett A balesetet szenvedett férfi ügyében pedig a szakértői vizsgálat eredménye megerősítette az ittas járművezetést.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az első ügyben az autóssal szemben bódult állapotban, míg a másik két esetben ittas járművezetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást a járművezetőkkel szemben. A nyomozások vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és mindegyik ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!