Befejezett vizsgálat: Figyelmetlenségből lett súlyos baleset

lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Álló személygépkocsi ajtajának ütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi Battonyán. A gyanú szerint az autó vezetője nem volt elég körültekintő és úgy nyitotta ki az ajtót, hogy a kerékpáros már nem tudott megállni, nem tudta kikerülni. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget 2020. október 7-én 8 óra körül Békés megyében. Battonyán, a Fő utcában, az út szélén megállt egy autó. A jármű vezetője ki akart szállni a kocsiból, de nem volt elég körültekintő és úgy nyitotta ki az ajtót, hogy egy éppen akkor az autó mögött érkező, elektromos kerékpárral közlekedő férfi már nem tudott megállni és nekiütközött. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A nyomozás adatai szerint a baleset azért történt, mert a személygépkocsit vezető nő figyelmetlen volt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!