Ittasan balesetezett egy nő Vésztőn

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Kisodródott egy kereszteződésben és egy ház kerítésének ütközött egy személygépkocsi Vésztőn. Az autó vezetője ittas volt és jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Vezetői engedély nélkül, ittasan balesetezett egy nő 2020. november 10-én 15 óra 45 perc körül Vésztőn, a Móra Ferenc utca és a Liszt Ferenc utca kereszteződésében. A földeáki nő autójával kanyarodás közben kisodródott és egy családi ház kerítésének ütközött. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök megszondáztatták a személygépkocsi-vezetőt, és a légalkoholmérés eredménye olyan magas érték lett, amely szerint a nő bűncselekményt követett el. Az igazságügyi szakértő véleménye is igazolta az ittas járművezetés gyanúját.

hirdetés

Kihallgatásán a 26 éves nő elismerte, hogy bort és sört ivott a vezetés előtt. Azt is elmondta, hogy sosem volt jogosítványa, de szeretné megszerezni. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: Police.hu

hirdetés