Ezért nem számoltunk be arról a vakcinaszállítmányról, amely Békéscsabára érkezett

kórház, réthy pál Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Körös Hírcentrum

A Békés Megyei Központi Kórház dr. Réthy Pál Tagkórháza – bár többször kértük -, továbbra sem értesíti hírportálunkat az intézménnyel összefüggésbe hozható, fontosabb hírekről. Hírlevelet, meghívót nem kapunk. Éppen ezért arról, hogy Békéscsabára megérkezett a vakcinaszállítmány, nem tudunk részletesebben beszámolni.

Többször előfordult már, hogy utólag, az éppen aktuális eseményeket követően, külön megkeresésünkre tájékoztattak minket, de az első körös információközlésből mindig kimaradunk.

hirdetés

Így történt ez a mai napon is, vagyis nem történt semmilyen jelzés portálunk felé arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor érkezik a vakcinaszállítmány Békéscsabára. Az imént említett okok miatt történhetett meg az, hogy nem tudtunk részletesen beszámolni az érkezésről.

Hiába kértük többször, hogy vegyék fel portálunk email címét is a levelezési listájukra, mindez idáig nem történt meg. Békés megye második legolvasottabb híroldalának minden szerkesztője abban bízik, hogy jövőre sikerül bekerülnünk eme elit email körbe.

Mivel a vakcinaszállítmány érkezéséről nem tudunk beszámolni, had ajánljunk két cikket a mai napról. Az egyikben arról írunk, hogy sem Benkó György, sem az általa képviselt kulonlegesotthon.hu Kft., sem ügynökeik vagy megbízottaik nem jogosultak a továbbiakban a 104 Rádió 1 nevében eljárni. A másik cikkünkben fontos kérdéseket teszünk fel Békéscsaba Megyei Jogú Város vezetőinek.