Hazáig ment az ellopott segédmotoros kerékpárral

Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Kötegyánban egy férfi elvitt egy ház udvarából egy Babetta segédmotoros kerékpárt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 24 éves férfit. A férfi Kötegyánban 2020. július 11-én egy ház udvarából ellopott egy Babetta segédmotoros kerékpárt, majd az otthonában, egy melléképületbe elrejtette. Kihallgatásán elmondta, hogy összeveszett élettársával és gyalog indult Gyulára, de nem volt nála pénz, ezért vitte el a motort. A nyomozók a járművet lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!