Marad a digitális oktatás az Andrássyban is

Andrássy Fotó: Körös Hírcentrum (archív)

A kormány február 1-jéig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket. Ennek értelmében a középiskolákban is marad a digitális oktatás.

hirdetés

A Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium intézményvezetője, Szabó László az alábbi tájékoztatást adta:

hirdetés
  • az intézmény Digitális Tanrend Protokollja van továbbra is érvényben. Ezen eljárásrend olvasható az intézmény honlapján. A folyamatos kiegészítésekről, korrekciókról az osztályfőnök kollégák naprakészen informálni fogják a tanulókat és a szülőket egyaránt,
  • továbbra is ügyeleti rend van érvényben munkaidőben. Felelős vezető és a titkárság elérhető. A telefonos és egyéb elektronikus csatornák a rendelkezésükre állnak,
  • a központi írásbeli felvételi vizsgák és az Oktatási Hivatal által szervezett versenyek az egészségvédelmi előírásoknak megfelelően (lázmérés, maszk-használat, fertőtlenítés, távolságtartás) a vizsgázók ill. a tanulók jelenlétével folytatódnak.
  • egyéni és kiscsoportos konzultációk szervezésének lehetőségét – ott, ahol ez felettébb indokolt (végzős évfolyam) – az osztályfőnök kollégákkal való egyeztetések függvényében vizsgáljuk.

Szabó László kéri az iskola közösségét, hogy figyeljék az intézmény honlapját, a Járványügyi Intézkedések menüpont alatti igazgatói közleményeket, illetve a Facebook oldalukat.

hirdetés