Rendszámot cserélt, büntetőeljárás indult ellene

lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Másik rendszámot tett fel az autójára egy férfi Szeghalmon azért, mert a kocsinak lejárt a műszakija és kötelező biztosítás sem volt rajta. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene, az ügy vizsgálata befejeződött.

Szeghalmon, 2020. november 17-én 7 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsi-vezetőt. A férfi és az autó ellenőrzése közben megállapították, hogy a járművön nem a rá kiadott rendszám van. Hanem egy másikat raktak fel rá. A 78 éves szeghalmi férfi elmondta, hogy azért cserélte le a hatósági jelzést, mert az autójának nem volt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása és a műszaki érvényességi ideje is lejárt.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt eljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. A büntetőeljárás iratait a napokban továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!