Megalakult a Békési Termék Védjegy Bizottság

Békési Termék Védjegy Bizottság Fotó: GaPix Foto

Nagy szerepet szánunk a helyi termékeknek a város megújuló idegenforgalmi rendszerében. Az ehhez szükséges logó tervezésére írtuk ki a most meghirdetett nyílt pályázatot – fogalmazott Kálmán Tibor, a Bizottság elnöke.

hirdetés

A Békési Kisgazdakörrel összefogva hoztuk létre a helyi termékek népszerűsítését és minőségbiztosítását célzó „Békési Termék” védjegyet, melynek komoly szerepe lesz a városunkban küszöbön álló fejlesztések nyomán megújuló idegenforgalmi életünkben. Fontosnak tartom, hogy mire a beruházás lezárul, a helyi termelők már egy áttekinthető, megbízható védjegy birtokában jelenhessenek meg termékeikkel akár városunkban, akár a környék kiemelt turisztikai övezeteiben is – nyilatkozott az elnök.

hirdetés

A Békési termékek kiválóságát, megbízhatóságát hirdető logó tervezésére kiírt pályázat részleteit és a pályázati feltételeket a Békési Polgármesteri Hivatal honlapjáról (www.bekesvaros.hu/bekesi-termek-vedjegy-bizottsag) tölthetik le az érdeklődők. Az újonnan megalakult Bizottság személyi összetétele:

elnök: a Békés Város Önkormányzat polgármestere, Kálmán Tibor
alelnök: a Békési Kisgazdakör elnöke, Tarkovács István

Tagok:
– a Békési Kisgazdakör egy választott tagja, Bondár Gábor

– a Fenntartható Térségért Alapítvány elnöke, Gyebnár Péter

– a Gál Ferenc Egyetem Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium megbízott igazgatója, Moldován-Garas Helga

A bizottság várja az ötletes pályamunkákat, hogy igazán méltó védjegyet találhassanak a Békési Termékeknek.

hirdetés