Müller Cecíliának öltözött egy kisfiú az iskolai farsangi bálon

Müller Cecília sajtótájékoztató

Hatalmas sikert aratott osztálytársai körében annak a 9 éves kisfiúnak a jelmeze, aki Müller Cecíliának öltözött. Nem volt kérdés, meg is nyerte a jelmezversenyt – számolt be a Szeretlek Magyarország.

Édesanyja a portál érdeklődésére elmondta, hogy hétfő óta ötleteltek azon, hogy gyermeke mi legyen a pénteki jelmezbálon. A fiú minden javaslatra nemet mondott, így aztán az anyukája viccből azt mondta neki, hogy “akkor legyél Müller Cecília”. Fia szeme erre aztán azonnal felcsillant, rá is vágta, hogy “jó”, édesanyja legnagyobb meglepetésére.

A jelmezhez egy paróka, egy szemüveg, egy csinos blúz, egy nyaklánc, és persze az elmaradhatatlan pulpitus kelleltt.

A kisfiú hatalmas sikert aratott a bálon, az osztálytársainak és az osztályfőnökének is nagyon tetszett a jelmeze, amivel meg is nyerte a jelmezversenyt (amit a gyerekek kérésére tartottak). Az Asszonysutyorgó nevű Facebook-csoportban is rengeteg dicséretet kapott, miután az anyukája mutatott róla egy képet, amire már több mint 10 ezer reakció érkezett – vette észre a portál.

Az édesanya leszögezte, hogy természetesen a jelmez ötlete egyáltalán nem bántó szándékkal született, csak szerettek volna egy kis vidámságot csempészni ebbe a nyomasztó időszakba. A fotó a Szeretlek Magyarország honlapján tekinthető meg ide kattintva.

 

 

Ez is érdekelheti: