Új várótermi padok a békési rendelőintézetben

várótermi Fotó: Békési önkormányzat

régi várótermi padok helyett új, türkiz színű padokon várakozhatnak a betegek a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő József Attila utca 5. szám alatti telephelyén lévő rendelőintézet járóbeteg szakrendelésein a  a vizsgálatokra.

hirdetés

Az új ülőalkalmatosságok megvételéhez szükséges mintegy 3,3 millió forint összeget az intézet maga gazdálkodta ki az elmúlt évben. “A tavaly évi finanszírozás a járványügyi helyzetből fakadóan olykor bizonytalan volt. Ennek ellenére stabil, gazdaságos működést tudtunk biztosítani a járóbeteg-szakellátásnak. Ezáltal tervezhető volt a betegellátás, a betegek mindig számíthattak ránk. A betegérdekeket figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy a régi várótermi padokat lecseréljük. Bizakodva abban, hogy ezzel az újítással is sikerül javítani a várakozó betegeink közérzetén” – nyilatkozta Erdélyi Imola, a rendelőintézet igazgató asszonya.

hirdetés

Polgár Zoltán, Békés beruházásokért felelős alpolgármestere kiemelt figyelmet fordít a rendelőintézet munkájára, a közelgő infrastrukturális fejlesztés újabb előrelépést jelent majd az intézménynek, amely tovább emeli a településen biztosított egészségügyi ellátás színvonalát – számolt be a békési önkormányzat.

hirdetés