Gyulán és Csorváson is lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Gyulán és Csorváson lopás, Mezőkovácsházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. március 25-én elfogtak és előállítottak egy 18 éves csorvási férfit, mert a gyanú szerint előző nap délután társával Csorváson loptak egy lakóházból. Átmásztak a kerítésen, bementek az épületbe és füstölt házi hústermékeket vittek el onnan. A lopott dolgok egy részét a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök 2021. március 25-én a Gyulai Rendőrkapitányságra egy 21 éves kétegyházi férfi. A férfi két nappal korábban Kétegyházán bement egy ház udvarára, ahonnan akkumulátort, munkahengereket, csaptelepeket, réz idomokat, kábeleket és műanyag kannákat vitt el. A kannákban gázolaj volt. A rendőrkapitányság nyomozói a férfi ellen büntetőeljárás indítottak és a lopott dolgok közül többet lefoglaltak, majd átadtak a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. március 25-én 9 óra 45 perc körül Mezőkovácsházán, az Árpád utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 45 éves magyarbánhegyesi férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!