Ittasan vezetett egy férfi Battonyán, gyermekei is vele utaztak

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Battonyán. A gyermekeit akarta hazavinni, de a rendőrök leállították és eljárást indítottak ellene.

hirdetés

Battonyán, a Bajcsy-Zsilinszky utcából, 2021. február 18-án 16 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy előtte szeszes italt ivott. A gyermekei is vele voltak, őket akarta ittas állapotban hazavinni. Az autóban nem voltak olyan magasítók, amelyeken a gyermekeknek kellett volna utazniuk. Ráadásul a férfinak nincs vezetői engedélye, mert azt évekkel ezelőtt – szintén ittas vezetés miatt – bevonták tőle. Az autót is csak kölcsön kapta, a kocsi tulajdonosa nem tudta, hogy nincs jogosítványa, ezért adta oda neki a járművet, amelyen egyébként nem volt kötelező felelősségbiztosítás.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 47 éves férfi ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2021. április 21-én továbbította az ügyészségre. A szabálysértések miatt indult eljárás még folyamatban van.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Az ittasan vezetők nemcsak magukat, hanem utasaikat és közlekedőpartnereiket is veszélyeztetik. Ezért a rendőrség kéri, hogy aki alkoholt ivott, ne vezessen! A gyermekeket pedig mindig az életkoruknak, magasságuknak megfelelő biztonsági ülésbe, vagy magasítóra ültessék, az ülést gondosan rögzítsék, a biztonsági öveket pedig kapcsolják be! (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

 

hirdetés