Kásler: újraindulnak a népegészségügyi szűrővizsgálatok

háziorvosi, Egészségvonal, influenzaszerű, vírusos, szűrővizsgálatok, TAJ, alapellátás, egészségügyi, kínai, vashiány, orvosok, hepatitis, háziorvosi, egészségügyi, szakrendeléseken, Gyógyászati, fertőzöttek, koronavírus, szívbillentyűk, egészségügyi, szívtranszplantációs, vastagbélszűrés, felfázás, szervdonáció, népegészségügyi, onkológiai, béremelés, húsevő Forrás: Pixabay

Csütörtöktől újraindulnak a megelőzést szolgáló népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok – jelentette be az emberi erőforrások minisztere közösségi oldalán.

Kásler Miklós szerdai bejegyzésében azt írta: a magyar egészségügy az utóbbi hetekben olyan módon jutott túl a koronavírus-járvány harmadik hullámának legkritikusabb szakaszán, hogy valamennyi beteg számára biztosított maradt az ellátás.

hirdetés

A járvány visszaszorításának azonban a legfontosabb eszköze továbbra is a védőoltás – hangsúlyozta a miniszter. Továbbra is arra biztat mindenkit, hogy regisztráljon és éljen az oltás lehetőségével – írja az MTI.