Szabadkígyós határában vált meg szemetétől egy békéscsabai nő

szemetelt Szabadkígyóson Fotó: Police.hu

Szabadkígyós külterületén, egy szántóföld melletti füves részen háztartási szemetet rakott le egy nő. Azt gondolta, hogy az a hely, ahová kivitte a megtöltött zsákot, egy szemétlerakóhely. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 45 éves békéscsabai nőt, mert Szabadkígyós határában, egy földút melletti füves részen 2020 augusztusában lerakott egy zsák háztartási szemetet. Kihallgatásán elmondta, hogy azt gondolta, az a hely egy szemétlerakó, mert más dolgok is voltak már ott. Gyakran kerékpározik arra, így figyelt fel a helyre és azt hitte, nem gond, ha oda kiviszi a háztartásban keletkező hulladékát.

hirdetés
Szabadkígyós külterületén, egy szántóföld melletti füves részen háztartási szemetet rakott le egy nő. Azt gondolta, hogy az a hely, ahová kivitte a megtöltött zsákot, egy szemétlerakóhely. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 45 éves békéscsabai nőt, mert Szabadkígyós határában, egy földút melletti füves részen 2020 augusztusában lerakott egy zsák háztartási szemetet. Kihallgatásán elmondta, hogy azt gondolta, az a hely egy szemétlerakó, mert más dolgok is voltak már ott. Gyakran kerékpározik arra, így figyelt fel a helyre és azt hitte, nem gond, ha oda kiviszi a háztartásban keletkező hulladékát. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. április 27-én továbbította az ügyészségre.
Fotó: Police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. április 27-én továbbította az ügyészségre.