Rendőri segítséggel élesztettek újra egy férfit Eleken

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Járókelők állítottak meg járőröző rendőröket Eleken, mert eszméletlenül feküdt egy padon egy férfi. A mentők is hamar megérkeztek, a férfit, miután sikerült újraéleszteni, kórházba vitték. Az egyik rendőr nem először került ilyen helyzetbe, korábban is nyújtott már elsősegélyt.

Eleken 2021. április 30-án 8 óra után néhány perccel járókelők állították meg a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség járőröző határrendészeit. Egy férfi eszméletlenül feküdt egy padon, mentőt hívtak hozzá és kérték a rendőröket, hogy amíg a mentők megérkeznek, segítsenek. A két főtörzsőrmester és a velük szolgálatot teljesítő rendőr tanuló követték a mentők diszpécserének utasításait. Egyikük a mellkaskompressziót is megkezdte, majd a ballonos befúvásban segített a mentőknek.

hirdetés

A férfit sikerült újraéleszteni, kórházba vitték. A mellkaskompressziót végző rendőrnő már nem először került hasonló helyzetbe, 2019 októberében Lőkösházán nyújtott elsősegélyt egy háza udvarán balesetet szenvedett férfinek.

Police.hu