Szomszédját vádolta, de magát vágta meg a békéscsabai férfi

rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Azzal hívta fel a rendőrséget egy férfi Békéscsabán, hogy a szomszédja késsel megszúrta. Kiderült, hogy nem mondott igazat, csak a rendőrségi eljárással kellemetlenséget akart okozni a szomszédjának. Végül a rendőrség ellene indított büntetőeljárást hamis vád bűncselekmény miatt.

Békéscsabán, 2021. január 26-án délután telefonon bejelentette a rendőrségre egy férfi, hogy a szomszédja késsel megszúrta. A nyomozás során kiderült, hogy nem történt ilyen. A bejelentő nincs jó viszonyban a szomszédjával, rendszeresen vitatkoznak egymással. A 36 éves férfi úgy gondolta, hogy kellemetlenséget okoz haragosának, ezért üveggel megvágta magát, majd azt állította, hogy a sérülést a szomszédja okozta neki. Amikor kiderült az igazság, elmondása szerint megbánta, hogy nem mondott igazat és olyasmivel vádolta a szomszédját, amit nem is tett meg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 36 éves férfi ellen hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. június 7-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!