Szalai Attila: Nagyon magasak az elvárásaink magunkkal szemben

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Célegyenesbe érkezett a magyar válogatott felkészülése, kedden már Portugália ellen lépnek pályára Portugália ellen a Puskás Ferenc Arénában. A csapat Budapesttől 30 kilométerre, a megszokott környezetben, Telkiben táborozik, ahol minden nap találkoznak a sajtó képviselőivel. Szombaton Bogdán Ádámot és Szalai Attilát lehetett kérdezni.

hirdetés

Mezőkövesd, Ciprus, Törökország. Gyors egymásutánban Szalai Attila állomáshelyei. A fiatal válogatott játékos pillanatok alatt a Fenerbahce sztárja lett és neve már az európai top kluboknál is felmerült. A hátvéd már nagyon várja, hogy a csapat hatvanezres tömeg előtt, június 15-én kifuthasson a pályára a portugálok ellen.

hirdetés

„Hála istennek az elmúlt egy évem nagyon jól sikerült és nagyon boldog vagyok emiatt. Rengeteget dolgoztam és dolgozok tovább, hogy ezen az úton tudjak tovább haladni. Ami a portugál mérkőzést illeti, már az egész csapat lázban ég és nagyon várjuk, hogy elérkezzen a mérkőzés napja.

Nekünk a legfontosabb az lesz, hogy megfelelő taktikai, fizikai, illetve mentális felkészültséggel, 100%-on érkezzünk a mérkőzésre. Természetesen a mi elvárásaink magunkkal szemben is nagyon magasak. Szeretnénk a legjobb teljesítményt nyújtani és meg szeretnénk mutatni, hogy mikre vagyunk képesek. Nagyon várjuk a mérkőzést” – fogalmazott a fiatal tehetség.

A magyar válogatott vasárnap még Telkiben edz, majd hétfőn már az első meccs helyszínén a Puskás Arénában tréningezik.

hirdetés