Nagy Ádám nyílt sisakos küzdelemre számít a Portugálok ellen

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Az előző Eb-n még a fiatalok között említették Nagy Ádámot, aki már akkor is nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban. Azóta közelít az 50. válogatottságához és játéka még mindig nagyon sokat tesz hozzá a válogatott eredményességéhez.

A 25 éves középpályás, néha maga is rácsodálkozik, mennyi ideje ott van már a keretben. „Nagyon durva belegondolni, hogy már öt éve is ott voltam. Nem szoktam ezen agyalni, de ha belegondolok, csak pár meccs választana attól, hogy meglegyen az 50. válogatottság és ez büszkeséggel tölt el” – mondta.

hirdetés

Hozzátette: az öt évvel ezelőtti Portugál válogatott és a mostani között – erősségüket tekintve -, nincs sok különbség.

„Most ugyanúgy tele van nagyon jó kvalitású játékosokkal, emellett én úgy érzem, hogy a mi válogatottunk erősödött. Egy nagyon jó felkészülés van a hátunk mögött, megtudtuk tanulni a taktikai elemeket, amiket a kezdetektől fogva próbáltunk elsajátítani.

Úgyhogy én nagyon várom a keddi mérkőzést, egy nyílt sisakos találkozóra számítok, ahol egy-két gól fog majd dönteni. Abban bízom, hogy a mérkőzés után együtt tudunk örülni a szurkolóinkkal a magyar válogatott sikerének” – nyilatkozta Nagy Ádám. → Még több foci!