Varga Kevin: Maximálisan fel vagyunk készülve, mindenki tudja a feladatát

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Kedden 18 órai kezdettel lép pályára a magyar válogatott Portugália ellen. Csapatunk első Eb meccse különleges lesz, hiszen hazai pályán még soha nem játszhatott nagy tornát válogatottunk.

hirdetés

Az arénában több mint ötvenezer magyar szurkoló biztatja majd a mieinket. Az első nagy tornájára készülő Varga Kevin már nagyon várja, hogy átélhesse ezt az érzést.

hirdetés

„Nekem ez lesz az első nagy tornám, elképzelni sem tudjuk, hogy milyen lesz kifutni a gyepre kedden. Azt gondolom, mindenki, maximálisan felkészült, tudja mindenki a feladatát. Ez a legfontosabb ahhoz, hogy sikert tudjunk elérni. A válogatott minden játékosa ad Marco Rossi és Szalai Ádám szavára.

Marco Rossi mindig, személyre szabottan elmondja, hogy az adott pozícióban mit vár el az adott játékostól, ez teljesen le van tisztázva. Szalai Ádám pedig a pályán belül kapitányhoz méltóan összefogja a csapatot. Úgy gondolom, hogy mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy ilyen csapategység legyen jelen a válogatottnál, mint ami most tapasztalható” – fogalmazott Varga Kevin. → Még több foci!

hirdetés