Szalai Ádám: Csapatunk legnagyobb álma teljesül ma

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Az F-csoport keddi nyitó mérkőzése, a Magyarország–Portugália találkozó előtt megtartott sajtótájékoztatón Cristiano Ronaldot és Szalai Ádámot lehetett kérdezni.

hirdetés

„Mindenki tisztában van a mai mérkőzéssel. Emlékeimben benne van az Uruguay elleni nyitómérkőzés hangulata, atmoszférája, ami az egyik legszebb élményeim közé tartozik. Az, hogy részben hazai rendezésű Eb-n szerepelhet a magyar válogatott és pályára léphet itt Budapesten, ezzel minden játékosnak a legnagyobb álma teljesül.”

„Ha gyerekként azt mondták volna, hogy két Eb-n szerepelhetek, ebből az egyik Budapesten lesz megrendezve, akkor nem is tudnám szavakban összefoglalni, mit is éreztem volna. Jelen pillanatban pedig, ha a szövetségi kapitánytól is megkapom a lehetőséget, hogy pályára lépjek, akkor ezt átélhetem” – fogalmazott a magyar válogatott csapatkapitánya.

Hozzátette, nagyon várja a mérkőzést és boldog, hogy az Eb részvétel összejött a csapatnak. A Magyarország – Portugália mérkőzés ma 18 órakor kezdődik a Puskás Stadionban.

hirdetés