Dibusz Dénes: Hatalmas erőt adtak a szurkolók

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Dibusz Dénes ugyan csak a kispadon ülte végig a Magyarország-Portugália Eb mérkőzést, de a kapus így is egy életre szóló élményt szerzett a teltházas Puskás Arénába.

„Szerintem mindenkinek felemelő érzés volt, már az is, ahogy a stadionhoz közeledtünk és szurkolók tízezrei vártak minket. Olyan hangulatot teremtettek, már akkor is, amibe beleborsódzott a hátunk. Utoljára talán 2016-ban éltünk át ilyet, úgyhogy nagyon jó érzés volt. Az pedig végig hatalmas erőt és energiát adott az egész csapatnak, ahogy a mérkőzés alatt buzdítottak minket.”

hirdetés

„Én azt gondolom, a csapat mindent megtett és ez látszódott a lelátóról is. Minden energiánkat beleraktuk, kiköptük a tüdőnket gyakorlatilag -ha fogalmazhatok így. Több játékoson látszott, hogy nagyon elkészült az erejével és nyilván ennek is szólt, hogy a végén ugyanúgy ünnepeltek és támogatásukról biztosítottak minket a szurkolók. Látták azt, hogy mi mindent beletettünk a mérkőzésbe. Sajnos így alakult a vége, de mindenki emelt fővel jöhetett le a pályáról” – mondta Dibusz Dénes.

A magyar válogatott szombaton 15 órakor Franciaország ellen folytatja az Eb-t a Puskás Arénában.