Ásványvizet osztanak a fővárosi és több vidéki vasútállomáson

ásványvizet, vízosztás, ásványvizet, vasúti Illusztráció: Pixabay

A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt.

Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra. Budapesten a Keleti, a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, Kőbánya-Kispesten, Rákospalota-Újpesten, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

ásványvizet
Fotó: MÁV

Az ásványvizet a vasúttársaság addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi 10 és 17 óra között osztja. A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását. A Volánbusz az autóbusz-állomások területén – az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által elrendelt hőségriasztás időtartama alatt – igény esetén biztosítja az utasok részére a méltányolható mennyiségű ivóvízzel (csapvízzel) történő ellátást – tájékoztatott a  MÁVINFORM.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!