Egy idős nő segítségére siettek a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei

rendszámát, Sarkadon, Orosházán, Kábítószert, rendőrség, kék hír Fotó: Police.hu

Egy idős nő eltűnéséről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megyében. A 88 éves asszony több kilométert kerékpározott a kánikulában, majd leült egy árokpartra. Családja hiába kereste, a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül megtalálták.

Családtagjai tudta nélkül elment otthonról egy 88 éves nő 2021. június 25-én délelőtt Füzesgyarmaton. A hozzátartozók keresték, de nem találták, ezért 11 óra 25 perckor bejelentést tettek a segélyhívón. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei azonnal az idős asszony keresésére indultak és a bejelentés után egy órán belül, 12 óra körül meg is találták őt.

hirdetés

Kerékpárral volt, az otthonától több kilométert tett meg a közel 40 fokos melegben, majd amikor elfáradt, legyengült, a Füzesgyarmat és Kertészsziget közötti út mellett leült egy árokpartra. A körzeti megbízottak vízzel kínálták, beültették a klimatizált szolgálati autójukba és mentőt hívtak hozzá. A mentők megvizsgálták, de kórházi ellátásra nem volt szükség, így a az idős nőt átadták a hozzátartozóinak.

Police.hu