Így értékeltek a kapitányok a német-angol meccs után

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Klasszikus rangadót is játszottak a nyolcaddöntőben az Eb-n. A német-angol meccsen végül a hazai pályán játszó angolok nyertek 2:0-ra. Ez volt Joachim Löw 15 éves kapitányságának búcsú meccse.

hirdetés

„Ez hatalmas csalódás mindannyiunk számára, de reméltük, hogy még sok mindent elérhetünk ezen a tornán. Erősen hittünk magunkban, a csapatban. Kulcsfontosságú, hogy ki tudd használni azt a kevés lehetőséget, ami adódik előtted, de Timo Werner és Thomas Müller sem tudott sajnos gólt szerezni a saját zicceréből. Vacak érzés, hogy nélkülünk folytatódik a torna” – fogalmazott Löv.

hirdetés

Az angol válogatott még gólt sem kapott az Eb-n. Gareth Southgate válogatottja a németek ellen egyértelmű esélyese lett a tornának. Így értékelt a meccs után:

„A párharcokban szerettünk volna nyomást gyakorolni az ellenfélre és a szélső hátvédeink kiválóan végezték el a feladatukat. Hatalmas munkát végeztünk, de fizikailag és mentálisan is nagy árat fizettünk érte, mindenek előtt ezeket kell pótolnunk. Megyünk előre, az öltözőbe érve a srácok már a következő meccsről beszélgettek” – mondta.

Anglia a negyeddöntőben Ukrajnával találkozik majd.

hirdetés