Ittas kerékpáros ütközött egy autónak Szeghalmon

Ittas Fotó: Police.hu

Körösladányban és Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében 2021. július 3-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Körösladány külterületén 11 óra 45 perc körül összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

hirdetés

Szeghalmon, a Bocskai utca és a Hunyadi utca kereszteződésében 19 óra 30 perc körül egy kerékpáros férfi nekiütközött egy személyautónak. Az autós, hogy elkerülje az ütközést egy jelzőtáblának is nekiment. A biciklis férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 3-án 5 óra 30 perc körül a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy teherautót vezető, bolgár állampolgárságú férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért elvették a 47 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.

hirdetés