Próbaterhelés miatt forgalomkorlátozás lesz a dobozi Kettős-Körös hídon

A Szeghalom-Vésztő-Gyula összekötő úton Doboz térségében a Kettős-Körös híd próbaterhelését végzik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából 2021. július 5-e, hétfő este 21 órától másnap reggel 5 óráig.

A munkálatok ideje alatt sebességkorlátozásra, időszakonként maximum 20 percig tartó teljes lezárásokra, valamint a hídon és környezetében jelzőőrös forgalomirányításra lehet számítani. A jelzőőrös útlezárások Békéscsaba irányából a Gerlai leágazást, Gyula irányából a Szanazugi leágazást, Doboz irányából a dobozi temető leágazást érintik.

hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem kövessék az ideiglenesen forgalomtechnikai jelzéseket és tartsák be a sebességhatárokat.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.