Összesen négy balesetnél helyszínelt a rendőrség

balesetnél Fotó: Police.hu

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Medgyesegyházán, Békéscsabán és Szarvason.

hirdetés

Békés megyében 2021. július 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Medgyesegyházán, a Gárdonyi utca és az Áchim András utca kereszteződésében 16 óra 20 perckor egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros férfi a kórházba szállítását követően, 19 óra 15 perckor életét vesztette.

hirdetés

Békéscsabán, a Pataky László utca és a dr. Francisci Dániel utca kereszteződésében 17 óra körül szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi, majd az ütközés után az egyik autó nekiment egy álló kocsinak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ugyanebben az időben Szarvason, a Vajda Péter utca és a Gyóni Géza utca kereszteződésében egy motorkerékpáros nekiütközött egy teherautónak és súlyos sérülést szenvedett.

Medgyesegyházán, a Szondy utca és a József Attila utca kereszteződésében 20 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi kerékpárossal ütközött. A biciklis nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – írja a Police.hu.

hirdetés