Kilenc lakatlan házból vitt el különböző dolgokat egy férfi Vésztőn

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Vésztőn történt lopások ügyében indult nyomozás iratait továbbította a rendőrség az ügyészségre. A gyanúsított, egy 21 éves fiatalember kilenc lakatlan házból vitt el különböző dolgokat.

hirdetés

Lakatlan házakba tört be 2020 őszén és telén egy férfi Vésztőn. Összesen tíz helyen járt, kilenc helyről lopott is. Többek között antennát, horgászfelszereléseket, léceket, távcsövet, csaptelepet, konvektort, kerti bútort és egyéb dolgokat tulajdonított el. Egy helyről, miután betörte az ablaküveget, elmenekült anélkül, hogy bármit elvitt volna, mert tartott attól, hogy a zajra valaki felfigyel és tetten éri őt.

hirdetés

A rendőrök a 21 éves fiatalembert 2021 januárjában elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szeghalmi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2021. július 9-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés