Egy fiatal rongálhatta meg a sarkadi szobrot

Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Letörték egy szobor fejrészét Sarkadon. A gyanú szerint egy fiatalkorú fiú rongálta meg az alkotást. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Megrongáltak egy köztéri szobrot 2020. október 16-án késő este Sarkadon. A rendezvénytéren álló alkotásnak a fejrésze esett le és tört össze. A rendőrök azonosították azt a fiatalt, aki a gyanú szerint a bűncselekményt elkövette. Amikor először elszámoltatták, az akkor 14 éves fiú azt állította, hogy csak meg akarta igazítani a mellszobor fejét, mert úgy látta, hogy mozog. Később bevallotta, hogy nem mondott igazat, valójában kézzel többször megütötte az alkotást. A fiú saját bevallása szerint a történtek idején ittas volt, és a tettére, amit megbánt, nem tud magyarázatot adni.

hirdetés

A Sarkadi Rendőrkapitányság a fiatalt rongálás vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2021. július 9-én továbbították a Gyulai Járási Ügyészségre – számolt be a Police.hu.

 

hirdetés

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!