Hétvégén jön a -20, igazi árfagyasztás a Fair Play Plusz Divatáruházban!

Fair Play Plusz Fotó: Körös Hírcentrum

A hagyományoknak megfelelően idén is különleges akcióval várja régi és új vásárlóit a Fair Play Plusz Divatáruház Békéscsabán. A részletekről Forgács Imrével, a cég ügyvezetőjével beszélgettünk.

Forgács Imre úgy tapasztalta, hogy a rendezvények hiánya, a bezártság a vásárlási kedvre is rányomta a bélyegét. A divattal, ruhákkal foglalkozó üzletek számára hónapokkal ezelőtt kockázatos volt az árubeszerzés abból a szempontból is, hogy mindent előre rendelnek. Például a nyári készletet már előző év őszén be kell rendelni, ami a járványhelyzet, a legnagyobb szigorítások idején komoly fejtörést okozott minden üzlettulajdonosnak. Forgács Imre is az előző évek tapasztalatai alapján intézte a rendeléseket – nem kis bátorsággal, és vállalva a kockázatot, amit az akkor még ismeretlen nyitás jelentett.

hirdetés

Most már azonban tagadhatatlanul itt a nyár, ráadásul a korlátozások jelentős részét is feloldották. A szabadság tetten érhető mind az alkalmi, mind a sportosabb ruhák iránti keresletnövekedésben. Így éppen itt az ideje, hogy a Fair Play is kedveskedjen valamivel a vásárlóknak.

fair play plusz divatáruház
Fotó: Körös Hírcentrum

Szerencsére az árukínálatban nincs hiány, ezúttal pedig még az árak is kedvezőbbek lesznek. Több oldalról lehet hallani, hogy a termékek folyamatosan drágulnak, ráadásul kevesebb is az elérhető mennyiség. A divatáruház azonban szerencsére ezen a téren is felkészült a hétvégére. Ehhez viszont tagadhatatlanul szükséges volt a több mint két évtizedes kereskedelmi tapasztalat és a kapcsolati hálózat, amivel az üzlet rendelkezik.

Július 16-án és 17-én tehát 20 százalékos kedvezményt biztosít a Fair Play a teljes árukészletre. Viszont ez az árukészlet sem akármilyen. A két évvel ezelőtti viszonyokhoz, a covid előtti évekhez képest a fehérneműrészleg sokkal színesebb, szerteágazóbb lett, akárcsak a fürdőruha-kínálat. De Forgács Imre úgy látja, ezt az üzlet legtöbb egységéről elmondhatja.

Külön kiemelte, hogy az alkalmi ruhák iránti igény jelentősen megnőtt a vásárlók részéről. Hiszen számos eseményt maguk a családok sem tudtak megtartani, és éppen ezek pótlása miatt népszerű nagyon ez a szegmens is. Viszont az ügyvezető megnyugtat minden érdeklődőt, felkészültek a rendezvényekből fakadó keresletre.

Fair Play
Fair Play Plusz
received_1134071647077585 (1)
received_519012709284644
received_524407615641852
Fair Play Plusz
received_250399729834523