Gyomaendrődön baleset, Orosházán autólopás miatt intézkedtek a rendőrök

Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Gyomaendrődön, Orosházán pedig autólopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyomaendrőd külterületén, a Hármas-Körös gátja mellett 2021. augusztus 6-án egy motorkerékpárral közlekedő férfi nem vett észre egy kidőlt fát és nekiütközött. A férfi könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányságra 2021. augusztus 6-án 8 óra 18 perckor tett bejelentést egy férfi arról, hogy néhány perccel korábban Orosházán, a Töhötöm utcából ellopták az autóját. A kocsiban benne hagyta az indítókulcsot, amíg bement egy üzletbe.

A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül megtalálták a kocsit, 9 óra 40 perckor Orosházán, a Tél utcában állították le. Egy kunszentmártoni férfi vezette, aki ittas volt és nincs jogosítványa, mert korábban eltiltották a járművezetéstől.

A rendőrök a 38 éves férfit előállították, lopás, ittas járművezetés, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene és őrizetbe vették.

Police.hu