Több közlekedési baleset miatt intézkedett a rendőrség

közlekedési Fotó: Police.hu

Három közlekedési balesetnél helyszíneltek, egy őrizetbe vétel miatt intézkedtek a megye rendőrei.

hirdetés

Békés megyében 2021. augusztus 11-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Rulikowski utcán 9 óra után néhány perccel személygépkocsi motorossal ütközött. A személygépkocsi vezetője balra akart kanyarodni a Temesvári útra, de nem adott elsőbbséget a neki szemből motorral érkező férfinak. A balesetben a motor vezetője sérült meg, állapota az elsődleges információk szerint nem súlyos.

Békés külterületén, a 470-es úton 10 óra 15 perc körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött egy ott közlekedő tehergépkocsi egyik kerekének. A személygépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedtek.

Vésztőn, a Kossuth utcai körforgalomban 17 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2021. augusztus 11-én őrizetbe vett egy kétegyházi férfit, mert 2021. augusztus 9-én késő este társaival megjelent ismerőse házánál, szidalmazták a házban lakókat és betörték az épület több ablakát. A rendőrség garázdaság bűntett miatt indított nyomozást és vizsgálja a konfliktus körülményeit – írja a Police.hu.

hirdetés