Áruházban felejtett táskát lopott el egy nő Sarkadon

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

A rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították, majd az ügyének vizsgálatát kevesebb mint egy hónap alatt befejezték.

Lopás miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 3-án, délután Sarkadon. Egy idős férfi aznap délelőtt az egyik áruházban felejtette az autóstáskáját, majd amikor visszament érte, már nem találta meg, mert valaki elvitte. A táskában iratok és készpénz is volt. Az üzletben működő kamerák felvételeinek segítségével a rendőrjárőrök rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akit előállítottak a Sarkadi Rendőrkapitányságra.

hirdetés

A 21 éves nő kihallgatásán elismerte, hogy ő vitte el az őrizetlenül hagyott táskát. Útközben kivette belőle a pénzt, majd a táskát bedobta egy lakatlan épület udvarára. A nyomozók a 21 éves sarkadi nő ellen lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozás során az ellopott dolgokat és a pénzt is megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A rendőrkapitányság munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket kevesebb mint egy hónap alatt elvégezték és a büntetőeljárás iratait 2021. október 20-án továbbították az ügyészségre. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti: