A vétlen jármű utasa vesztette életét a gyulai balesetben

halálos baleset Gyula külterületén Fotó: Police.hu

Gyula külterületén okozott balesetet egy járművezető. Személyautójával nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A teherautó utasa, olyan súlyosan megsérült, hogy napokkal később a kórházban meghalt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget 2021. március 11-én 16 óra körül Békés megyében. Gyula külterületén egy személygépkocsi vezetője nem vett észre és nem biztosított elsőbbséget egy teherautónak, aminek nekiütközött. A balesetben, a vétlen jármű utasa, olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy 2021. március 20-án a kórházban meghalt. A két autó vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 26 éves eleki autós ellen. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 9-én továbbította az illetékes ügyészségre. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti: