Vésztőn szabálysértés, Békéscsabán bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek

Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békés megyében 2021. november 13-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, az Okányi utca és a Vasvári utca kereszteződéséből 2021. november 13-án 19 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy vésztői férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 29 éves férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette. És engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2021. november 13-án 0 óra 30 perc körül Békéscsabán, egy italozó előtt. A gyanú szerint egy békési testvérpár szóváltás során bántalmazott egy békéscsabai nőt és egy tarhosi férfit. A rendőrjárőrök előállították a két békési férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség miatt kihallgatták őket – írja a Police.hu.

hirdetés

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!