A tervezett, nem sürgősségi ellátások szünetelnek Békéscsabán és Gyulán

békéscsabai, Réthy, Kórház, kórházi, kórházparancsnokok, Békés Megyei Központi Kórház, Réthy Pál, kórház, béremelés egészségügyi dolgozók Illusztráció: Körös Hírcentrum

2021. november 15-től a tervezett, nem sürgősségi ellátások szüneteltetésre kerülnek a Békés Megyei Központi Kórház tagkórházaiban.

hirdetés

Alább a központi kórház honlapján megjelent tájékoztatót olvashatják:

hirdetés

“Tisztelt Lakosság! Kedves Betegek! A COVID-19 negyedik hullám jelentős betegszám emelkedése miatt, kijelölt kórházként a Békés Megyei Központi Kórház az alábbi betegút változásokról tájékoztatja Önöket:

2021. november 15-től a tervezett, nem sürgősségi ellátások szüneteltetésre kerülnek. Továbbra is érvényes, hogy az egészségügyi ellátás és beavatkozás elvégzésre kerül, ha:

– életveszély, illetve sürgős szükség áll fenn,

– daganatos megbetegedésben szenvedők ellátása esetén,

– tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében.

A fekvőbeteg ellátás szünetel Gyulán a reumatológiai osztályon, bőrgyógyászati osztályon, szemészeti osztályon. A szemészeti osztályon az egynapos műtéteket a továbbiakban is végzik. A járóbeteg szakellátás a jelenleg érvényes szabályok szerint változatlanul biztosított előjegyzés alapján a járványügyi szabályok szerint.” – tájékoztatott dr. Becsei László főigazgató főorvos.

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés