Megerőszakoltak egy 15 éves lányt egy gyulai szórakozóhelyen

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kezdeményezte a Gyulai Járási Ügyészség egy 52 éves büntetett előéletű férfi letartóztatását, aki egy 15 éves lánnyal annak akarata ellenére szexuális cselekményt végzett.

hirdetés

A 15 éves sértett 2021. november 06-án éjszaka a barátaival egy gyulai szórakozóhelyen tartózkodott. A kiskorú sértett az este folyamán alkoholt is fogyasztott, melytől közepesen ittas állapotba került. A hajnali órákban a szórakozóhely üzletvezetője felfigyelt rá és behívta az alagsorban található VIP szobába beszélgetni. A VIP szoba ajtaját a férfi belülről bezárta, majd a kanapén ülő sértettet fogdosni kezdte.

hirdetés

Bár a sértett többször kérte, hogy hagyja békén, a férfi két kézzel hátranyomta a kanapén, a kezeit lefogta, majd vele akarata ellenére néhány percen keresztül közösült. A férfi ezt követően a mosdóba távozott, melyet kihasználva a sértett a helyiségből kiszaladt.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt került sor, másrészt fennállt annak a veszélye is, hogy a terhelt szabadlábra kerülése esetén a kihallgatott, vagy a még ki nem hallgatott tanúk megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával a bizonyítás eredményességét veszélyeztetné. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója ebben az ügyben is elrendelte a letartóztatást – tájékoztatta hírportálunkat dr. Bergg Márta mb. főügyész.

PONTOSÍTÁS: a hír megjelenését követően a Békés Megyei Főügyészség pontosította a korábban szerkesztőségünknek megküldött sajtóanyagot. A korábbi anyagban az 52 éves férfi, mint a “szórakozóhely tulajdonosa” volt megjelölve. Ezzel ellentétben ő a szóban forgó szórakozóhely üzletvezetője. Az ingatlan tulajdonosa az ügyben nem érintett.

A Békés Megyei Főügyészség az eljárás elsődleges adatain nyugvó, azonban félreértésre okot adó közlés miatt az érintett elnézését kéri.

hirdetés