Bűncselekményhez vezetett egy megromlott párkapcsolat

Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Megváltoztatta volt élettársa e-mail fiókjának jelszavát egy pusztaföldvári nő. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene és az ügyének vizsgálatát befejezte.

Bűncselekményhez vezetett egy megromlott párkapcsolat. Egy pusztaföldvári nő 2021 júniusában belépett volt élettársa e-mail fiókjába és megváltoztatta a jelszót. Nem kellett feltörnie a fiókot, mert korábban a férfi maga adta meg neki a jelszavát, hogy intézze az ügyeit. Miután összevesztek, a nő megharagudott rá és bosszúból kellemetlenséget akart okozni neki, ezért nézte meg és tette hozzáférhetetlenné a férfi számára a leveleit.

hirdetés

A férfinak volt egy másik e-mail címe is, a nő abba a postafiókba is megpróbált belépni, de nem sikerült neki. Kihallgatásán a nő elmondta, hogy már megbánta, amit tett. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene és ügyének vizsgálatát befejezte, majd a nyomozás iratait 2021. november 19-én továbbította az ügyészségre.

hirdetés

A történtek kapcsán a rendőrség ismetelten kéri, hogy mindenki vigyázzon a jelszavaira, titkos kódjaira! Senkinek, még barátoknak, jó ismerősöknek se adják meg azokat, mert ha megromlik a kapcsolat, lehet, hogy a másik fél használni fogja azokat. Ne adjanak hozzáférést senkinek a levelezésükhöz, banki adataikhoz, számlájukhoz, elektronikus ügyintézési felületekhez és a bankkártyájuk PIN-kódját se adják meg senkinek!

Police.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!